Over de bar

Wilt u meer weten over onze bar? Of wilt u weten wat wij serveren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

 

Over de koffiebar

De barista's van Huur een Koffiebar zetten koffie op de traditionele manier. Koffie is immers niet alleen lekker, maar koffie is ook een echte smaakbeleving. Onze barista's hebben de passie om lekkere en goede koffie te zetten met een professionele espressomachine (La Marzocco Linea II). Naast het feit dat onze barista's zelf heel goed koffie kunnen zetten, brengen zij u ook graag iets bij over de kunst van het koffiezetten. De barista's van Huur een Koffiebar komen naar u toe, of dit nu thuis is of op een feestlocatie, om u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

U kunt het volgende verwachten van onze koffiebar:

- U leert technieken om een echte espresso te zetten;
- U leert een espresso proeven (waar moet je eigenlijk op letten?);
- U leert melk schuimen, voor bijvoorbeeld een cappuccino;
- U leert figuren schenken in uw cappuccino. Dit wordt ook wel latte art genoemd.

U kunt onze koffiebar natuurlijk ook gewoon huren als u wil dat onze barista's koffie schenken op uw feest of evenement. Workhops of traningen zijn niet verplicht. Wij passen ons aan aan uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in een training of workshop? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden voor meer informatie.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur een Koffiebar op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op